فرهنگی سیاسی اجتماعی

 بر اساس برجام ایران باید تعهدات زیر را اجرایی کند:
 
۱) عدم ادامه‌ی ساخت وساز راکتور ناتمام موجود برمبنای طرح اولیه (بند۳)
 
۲) کالندریای (قلب رآکتور) موجود را خارج کرده (بند۳)
 
۳) پرکردن تمام کانال های کالندریا (قلب رآکتور) با بتن (بند۳)
 
۴) انبارکردن موجودی قرص های سوخت ومجتمع سوخت طبیعی تا زمان (...)(بند۱۰)
 
۵) تبدیل کردن قرص ها به UNH یا تعویض آن با معادل آن با اورانیوم طبیعی(بند۱۰)
 
۶)انجام تغییرات لازم در خطوط تولید سوخت طبیعی(بند۱۰)
 
۷)  صادرات تمامی آب سنگین مازاد بر نیاز راکتور مدرن اراک(بند۱۴)
 
۸) صادرات تمامی آب سنگین مازاد بر نیاز راکتور آب سنگین صفر قدرت(بند۱۴)
 
۹ و۱۰) آگاه سازی آژانس در مورد موجودی آب سنگین و تولید کارخانه تولید آب سنگین و اجازه نظارت بر مقدار آب سنگین ذخیره شده و تولید شده(بند۱۵)
 
۱۱) کاهش ظرفیت غنی سازی به ۵۰۶۰ ماشین سانتریفیوژ IR-۱ در نطنز (بند ۲۷)
 
۱۲) کاهش سطح غنی سازی به ۳.۶۷ درصد در نطنز(بند۲۸)
 
۱۳) برچیدن سانتریفیوژها ی مازاد در نطنز(بند ۲۹)
 
۱۴)برچیدن زیرساخت های مازاد در نطنز(بند ۲۹)
 
۱۵) برچیدن تمام ماشینهای سانتریفیوژ مازاد ماشینهای IR-۲m. (بند ۲۹)
 
۱۶) برچیدن لوله های انتقال گاز UF۶ شامل خطوط فرعی، شیرآلات، فشارسنج ها در سطح زنجیره ها و مبدل های فرکانس، تجهیزات مربوط به جمع آوری مواد همراه با پمپ های خلا وتله­ های شیمیایی متعلق به آنها. (بند ۲۹)
 
۱۷) انجام تحقیق و توسعۀ غنی سازی (محدود) به گونه¬ ای که برای جمع آوری اورانیوم غنی شده نباشد. (بند ۳۲)
 
۱۸و۱۹) پایان دادن به تحقیق رویIR۲m  تا تاریخ ۳۰ نوامبر ۲۰۱۵ و یا تا روز شروع اجرای توافق جامع هر کدام دیرتر باشد، و خارج کردن ماشینهای سانتریفیوژ IR۲m از پایلوت نطنز (بند ۳۳)
 
۲۰ و ۲۱) پایان دادن به تحقیق رویIR۴  تا تاریخ ۳۰ نوامبر ۲۰۱۵ و یا تا روز شروع اجرای توافق جامع، هر کدام دیرتر باشد، و خارج کردن ماشینهای سانتریفیوژ IR۴ از پایلوت نطنز (بند ۳۴)
 
۲۲) مخلوط کردن جریان گاز محصول و پسماند حاصل از زنجیره های IR۶ و  IR۸ با استفاده از لوله های جوش کاری شده(بند ۳۹)
 
۲۳) انجام تمام تستهای با اورانیوم بر روی ماشینهای سانتریفیوژ فقط در پایلوت نطنز
 
۲۴)محدود کردن تمام آزمایشات مکانیکی بر روی ماشین های سانتریفیوژ فقط در پایلوت نطنز و مرکز تحقیقات تهران (بند ۴۰)
 
۲۵) اصلاح زنجیره کاملIR-۱ (سکوی شماره ۶)، با خارج کردن لوله های انتقال گاز  UF۶شامل خطوط فرعی، شیر آلات، فشارسنج¬ها در سطح زنجیره و مبدل های فرکانس (بند ۴۱)
 
۲۶ و ۲۷ و ۲۸) در آوردن روتور ماشینهای سانتریفیوژ۱IR- در سکوی شماره ۱ و تزریق رزین اپوکسی داخل لوله های فرعی، لوله های خوراک دهی و محصول و پسماند و خارج کردن سیستم های کنترل و الکتریکی برای تاسیسات برق، خلا و آب خنک کننده (بند ۴۱)
 
۲۹) خالی کردن سکوی شماره ۶ (از دستگاه های سانتریفیوژ) ، تا زمانی که ایران برای برای استفاده در برنامه تحقیق و توسعه خود نیاز داشته باشد (بند ۴۱)
 
 ۳۰) انطباق زیر ساخت دو سکوی دیگر فردو (شماره ۴ و ۵) با شبیه آنچه در خطوط ۲و۳ هستند شامل اصلاح تمام لوله¬ های UF۶ (شامل جمع ¬آوری تمام لوله های فرعی) و ابزار دقیق مرتبط با آن (بند ۴۲)
 
۳۱) عدم انجام فعالیتهای غنی سازی اورانیوم در فردو (بند ۴۵)
 
۳۲)عدم انجام تحقیق و توسعه مربوط به غنی سازی اورانیوم در فردو(بند ۴۵) 
 
۳۳) عدم نگه داری هیچ گونه مواد هسته ای در فردو(بند ۴۵)
 
۳۴)  محدود کردن تعداد سانتریفیوژهای فردو به ۱۰۴۴ عدد ماشین سانتریفیوژ IR-۱ (بند ۴۶)
 
۳۵) اصلاح دو زنجیره که قبلاً UF۶ به آنها تزریق نشده است، برای تولید ایزوتوپ¬ های پایدار (بند ۴۶)
 
۳۶) قطع اتصال به لوله¬ های اصلی خوراک (بند ۴۶)
 
۳۷) حفظ دو زنجیره در وضعیت بدون کار و حفظ دو زنجیره  در حالت چرخش (بند ۴۶)
 
 ۳۸ و ۳۹) جمع آوری ماشین های دو زنجیره باقی مانده در همین سالن را با خارج نمودن تمام سانتریفیوژها و لوله های (بند ۴۷)
 
۴۰ و ۴۱) خارج کردن  تمام ماشین های سانتریفیوژ و زیرساخت های مرتبط با غنی سازی اورانیوم در سالن دیگر فردو، انتقال ظرف یکسال (بند ۴۸)
 
۴۲ و ۴۳) رقیق کردن یا معاوضه تمام اورانیوم غنی شده مازاد بر ۳۰۰ کیلو گرم گاز UF۶ (یا معادل آن در ترکیبهای شیمیایی دیگر) با غنای تا ۶۷/۳ درصد ( با اورانیوم طبیعی) (بند ۵۷)
 
۴۴ و ۴۵) تبدیل تمام اکسید اورانیوم غنی شده به بین ۵ درصد و۲۰ درصد به سوخت صفحه¬ای راکتور تهران یا انتقال آن به خارج یا رقیق سازی آن(بند ۵۸)
 
۴۶ و ۴۷) انتقال به خارج ضایعات اکسید و یا سایر اشکال، یا رقیق سازی آن(بند ۵۸)
 
 ۴۸) ارائه یک موجودی اولیه از همه لوله های روتور سانتریفیوژ و بیلوز و گزارشهای بعدی در رابطه با تغییرات انجام شده بر روی این موجودی به آژانس (بند ۸۰)
 
۴۹) اجازه به آژانس تا این موجودی را با شمارش و کدگذاری، و از طریق محدودسازی و مراقبت برای همه لوله های روتور سانتریفیوژ و بیلوز شامل همه سانتریفیوژهای موجود و جدید، راستی آزمایی نماید. (بند ۸۰)
 
۵۰ و ۵۱) اعلام همه مکانها و تجهیزات محدود به ماشینهای فرم¬دهی سرد، ماشینهای پیچش الیاف و قالب های ساخت روتور را که به قصد تولید لوله ¬های روتور و بیلوز مورد استفاده قرار می¬گیرند، (بند ۸۰)
 
+ تاریخ پنج شنبه 1 بهمن 1394 ساعت 16:16 نویسنده نستوه |

فامیل بازی هاشمی در سفرهای خارجی

هاشمی در دوران ریاست مجلس و ریاست‌جمهوری (دهه شصت و هفتاد) در خاطراتش به سفرهای خارجی و کاری خود اشاره می‌کند، سفرهایی که اقوام و فامیل هاشمی همراهش بوده‌اند.

 هاشمی در دوران ریاست مجلس و ریاست‌جمهوری (دهه شصت و هفتاد) در خاطراتش به سفرهای خارجی و کاری خود اشاره می‌کند، سفرهایی که اقوام و فامیل هاشمی همراهش بوده‌اند.

سفرهای خارجی در سال ۱۳۶۴

خاطرات سال ۱۳۶۴ هاشمی رفسنجانی نشان می‌دهد که در سفرهای کاری و مهم هاشمی به لیبی و سوریه و چین و ژاپن، برخی افراد خانواده او نیز همره او بوده‌اند.

پنج‌شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۶۴: (سفر لیبی و سوریه)

«...عازم لیبی هستم. وقت هم کم دارم... ساعت ده و نیم به‌وقت‌تهران و هشت صبح به‌وقت لیبی وارد طرابلس شدیم. "سرگرد عبدالسلام جلود" عضو شورای فرماندهی لیبی با مراسم رسمی نظامی استقبال کرد. به هتل کبیر در ساحل دریای مدیترانه رفتیم. مذاکرات مقدماتی انجام شد. شام خوردیم و خوابیدیم. مهدی و یاسر هم با من هستند.»

جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۶۴: (سفر لیبی و سوریه)

«... به اقامتگاه برگشتیم که کاخ ولیعهد سابق لیبی برادرزاده ملک ادریس است... ساعت یک بامداد به هتل رسیدیم و خسته خوابیدیم. یاسر و مهدی بعد از مدتی رسیدند.»

شنبه ۱ تیر ۱۳۶۴: (سفر لیبی و سوریه)

«نزدیک طلوع آفتاب برای نماز بیدار شدم و دیگر نخوابیدم. کم‌خوابی دارم. منظره طلوع آفتاب در ساحل مدیترانه که از روی تختخواب مشهود است، خیلی زیباست. مواردی را که باید در بیانیه مشترک بیاوریم مسائل جنگ و لبنان و فلسطین یادداشت کردم که به وزارت خارجه بدهم...»

چهارشنبه ۵ تیر ۱۳۶۴: (سفر به چین و ژاپن)

«برای انجام کارهای قبل از سفر به چین و ژاپن به دفترم آمدم. درباره همراهان و برنامه‌ها تبادل‌نظرهایی شد... محسن هم از رفسنجان آمده بود که با من به سفر بیاید. ساعت شش به فرودگاه مهرآباد آمدیم و مصاحبه‌ای کردم و سپس با مراسم رسمی حرکت کردیم با دو هواپیما و حدود ۱۰۰ نفر همراه _شامل ۱۲ نفر از نمایندگان مجلس و جمعی از معاونان رئیس‌جمهور و وزرا و وزیر امور خارجه و خبرنگاران و ... تمام شب در پرواز بودیم...»

چهارشنبه ۱۲ تیر ۱۳۶۴: (سفر به چین و ژاپن)

«مهدی را بیدار کردم که صبحانه بخورد و با بچه‌ها دنبال کارش برود. حسن فرزند احمد آقا هم مثل بچه‌های من _ یاسر و مهدی _ همراه ما بود.»

سفرهای خارجی سال ۱۳۶۸

سه‌شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۶۸: (سفر به مسکو)

«عفت و بچه‌ها را قبلاً به محل آورده بودند. بعد از استراحت و نماز، همراه سفیرمان آقای نوبری با اتومبیل تشریفات در خیابان‌های مسکو گشتیم. خیابان‌ها وسیع و تمیز و سرسبز است. کنار دانشگاه مسکو و پانوراما پیاده شدیم. در موزه پانوراما فضاهای جالبی از منظره آخرین جنگ‌های ناپلئون و روس‌ها و شکست نهایی ناپلئون است...»

سفرهای خارجی در سال ۱۳۷۱

شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۷۱: (سفر به ترکمنستان)

«ساعت نه صبح با وزیران بازرگانی، اقتصاد، راه و ترابری، امور خارجه، نفت، محسن، مهدی و یاسر برای سفر به ترکمنستان به فرودگاه رسیدیم. قرار بود عفت و فاطی و فائزه هم باشند. ولی به خاطر عدم آمادگی همسر رییس‌جمهور ترکمنستان برای استقبال منصرف شدند...»

دوشنبه ۹ شهریور ۱۳۷۱: (سفر به اندونزی)

«... کمی در سالن نشستیم و با آقای سوهارتو رییس‌جمهور اندونزی احوال‌پرسی کردیم... سر شب رفتیم مقداری شهر را گشتیم. خیابان‌های نبحل و بحرین و سودرمن که از مهم‌ترین‌اند. آقای قریشی سفیرمان توضیحات خوبی داد. برگشتیم و شام خوردیم و برنامه‌های تلویزیون را تماشا کردیم. بچه‌ها به هتل رفتند و من و عفت و یاسر و جمعی از پاسداران ماندیم...»

جمعه ۱۳ شهریور ۱۳۷۱: (سفر به اندونزی)

«... عفت و بچه‌ها هم امروز تا عصر برنامه‌های متعددی داشته‌اند و سرگرم بوده‌اند؛ راضی‌اند.»

+ تاریخ پنج شنبه 1 بهمن 1394 ساعت 14:29 نویسنده نستوه |

روحانی ۱۶ شهریور ۹۳:ما از رکود عبور کردیم/ روحانی ۲۹ دی ۹۴: بزرگترین مشکل کشور رکود است

پرده اول: از رکور عبور کردیم!

شهریور ماه ۹۳ بود که روحانی در مشهد مقدس و در حرم مطهر رضوی گفت: "ما به شما قول داده بودیم که بر رکود غالب خواهیم شد، ما طرح لازم برای عبور از رکود را آماده کرده‌ایم؛ بخشی از آن را که نیاز به قانون داشت تقدیم مجلس شورای اسلامی کرده‌ایم، اما امروز در کنار حرم علی‌ابن موسی‌الرضا(ع) به ملت ایران اعلام می‌کنم ما خوشبختانه از رکود عبور کردیم."

اما چند روز پس از اعلام این خبر توسط روحانی تناقض‌گویی‌های مسئولان دولتی در این خصوص آغاز شد و اوج این تناقض‌ها در دولت نه همان نامه ۴وزیر، که صحبت‌های حسن روحانی در ۲۹ دی ماه ۹۴ بود.

پرده دوم: امروز مشکل ما رکود است!

روحانی روز گذشته(۲۹دی) در همایش "اجرای برجام" با بیان اینکه امروز بزرگترین مشکل کشور بیکاری، رکود و نبود رونق اقتصادی است، خاطرنشان کرد: کشور ما با خیلی از مشکلات ساختاری اقتصادی روبه‌رو است و من در نطق بودجه به برخی از آنان در مجلس شورای اسلامی اشاره کردم که ما در ۵ سال پیش رو باید چه کنیم تا از این مشکلات عبور کنیم.

اما با توجه به اظهارت رئیس جمهور و وزرا سوالی برای مردم به وجود می آ‌ید و آن سوال این است که "کدام را باور کنیم؟" آیا از رکود عبور کرده‌ایم یا رکود بزرگترین مشکل کشور است؟!

امروز مشکل اصلی ما بیکاری و رکود است و مشکل اصلی ما نبود رونق است و خیلی از مشکلات ساختاری و اقتصادی است.»

+ تاریخ پنج شنبه 1 بهمن 1394 ساعت 14:10 نویسنده نستوه |

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
جناب آقای دکتر روحانی
ریاست محترم جمهوری

با سلام و تحیت،
خرسندی خود را از اینکه مقاومت ملت بزرگ ایران در برابر تحریم‌های ظالمانه و تلاش دانشمندان هسته‌ئی در پیشبرد این صنعت مهم و کوشش خستگی‌ناپذیر مذاکره‌کنندگان، سرانجام طرف‌های مقابل را که برخی از آنان به دشمنی با ملت ایران شهره‌اند، وادار به عقب‌نشینی و رفع بخشی از آن تحریم‌های زورگویانه کرد، ابراز می‌دارم و از جنابعالی و هیئت مذاکره و شخص وزیر محترم و همه‌ی دست‌اندرکاران تشکر می‌کنم. عجالتاً نظر جنابعالی را معطوف می‌دارم به اینکه:

اولاً: مراقبت شود که طرف مقابل تعهدات خود را به‌طور کامل انجام دهد. اظهارات برخی از سیاستمداران آمریکائی در این دو سه روز کاملاً موجب بدگمانی است.
ثانیاً: به همه‌ی مسئولان دولتی تذکر داده شود که حلّ مشکلات اقتصادی کشور در گرو تلاش بی‌وقفه و خردمندانه در همه‌ی بخش‌ها در جهت اقتصاد مقاومتی است و رفع تحریم‌ها به تنهائی برای گشایش در اقتصاد کشور و معیشت مردم کافی نیست.
ثالثاً: در تبلیغات توجه شود که در برابر آنچه در این معامله به دست آمده، هزینه‌های سنگینی پرداخت شده است. نوشته‌ها و گفته‌هائی که سعی می‌کنند این حقیقت را نادیده گرفته و خود را ممنون طرف غربی وانمود کنند با افکار عمومی ملت، صادقانه رفتار نمی‌کنند.
رابعاً: همین اندازه دستاورد نیز در برابر جبهه‌ی استکبار و زورگو، بر اثر مقاومت و ایستادگی به دست آمده است. این را باید همه‌ی ما درسی بزرگ برای همه‌ی قضایا و حوادث در جمهوری اسلامی بدانیم.
خامساً: بار دیگر تأکید می‌کنم که از خدعه و نقض عهد دولت‌های مستکبر بویژه آمریکا در این مسأله و دیگر مسائل غفلت نشود.

موفقیت جنابعالی و دیگر مسئولان کشور را از خداوند متعال مسألت می‌کنم.

سیّدعلی خامنه‌ای
۲۹ دی ۹۴
+ تاریخ سه شنبه 29 دی 1394 ساعت 23:44 نویسنده نستوه |

روحاني در صفحه 205 کتاب "مقدمه ای بر تاریخ امامان شیعه" در تحلیل رفتار مردم آن روز آورده است: «این حضور مردم، این ایثار مردم و این فداکاری مردم است که امروز (سال 56) مسیر مبارزه و نهضت و آینده را مشخص می کند. خود امام حسن (ع) به مردم فرمود: به اهداف مورد نظرتان نخواهید رسید، مگر در سایه صبر و تحمل ناملایمات. در مدائن، امام مجتبی (ع) مردم را در مسجد شهر جمع کرد و وقایع را برای آنها توضیح داد. خیانت ها را گفت و افرادی را که در صحنه جنگ با دشمن، خیانت کرده بودند، معرفی کرد. رو به مردم کرد و اتمام حجت کرد. به مردم گفت: آیا برای ایثار و فداکاری و جانبازی و دادن خون، که برای شما عزت دنیا و آخرت است، آماده هستید؟ فرمود اگر بایستید، خداوند شما را یاری می کند و ما پیروز می شویم و اگر آمادگی نداشته باشید، دنیای شما توام با غم و اندوه و آخرت شما با مشکلات زیادتری توام خواهد بود. مردم چه جوابی به امام حسن (ع) دادند؟ گفتند: ما می خواهیم زنده بمانیم و زندگی کنیم. ما آمادگی برای جنگ و فداکاری نداریم. این پاسخ مردم در مسجد مدائن در محضر فرزند رسول خدا و عقب نشینی از صحنه فداکاری و ایثار بود که دست روی دست گذاشتن امام مجتبی‌ (ع) را رقم زد. آنچه بعد به نام صلح لقب گرفت، چیزی بود که به دست مردم، در مدائن حاصل شد و نه به دست امام مجتبی‌ در کوفه. ایثار مردم و فداکاری مردم و جهاد مي توانست سرنوشت دیگری را رقم بزند.»

 آقای روحانی معتقد است که امام حسن در سخنراني علنی خود، اولا خواص خائنی که زیر پرچم معاویه رفتند را معرفی کردند، ثانیا به مردم گفتند که اگر بایستید خدا آنها را یاری می کند و عاقبت پيروز می شویم، ثالثا صراحتا به مردم گفتند که اگر تن به ذلت صلح با معاویه دهید، دنیایتان با غم توام و آخرتتان بدتر از آن خواهد بود، رابعا صلح با معاویه را محصول تصمیم مردم می داند نه تصمیم امام حسن.

 روحاني در نشست با استانداران گفته است: «ما نیازمند آنیم که زندگی ائمه اطهار (ع) را بازخوانی کنیم و درس عقلانیت و تدبیر و میانه‌روی و اعتدال را در برابر افراط‌ گرایان وخشونت گرایان بیاموزیم. افراط‌ گرایانی که حتی در برابر پیامبر و ائمه هم نمی توانستند راه مدارا را به خوبی درک کنند و به آن پایبند بمانند و از این رو زبان به گلایه می گشودند. عمل امام حسن (ع) به ما نشان می دهد که در مقاطعی از دنیای اسلام، وحدت و مدارا در برابر افکار دیگران تا چه حد اهمیت دارد... به اعتقاد من نرمش قهرمانانه، سخت‌تر از جهاد قهرمانانه است و امام حسن، سبط اکبر پیامبر این قهرمانی و شجاعت را برگزید و انتخاب کرد. ما باید راه امام حسن را ادامه بدهیم.»

 

+ تاریخ سه شنبه 29 دی 1394 ساعت 23:26 نویسنده نستوه |

حسن روحانی سال ۵۹: همیشه قوه مجریه بوده  که جامعه انقلابی را تبدیل به یک جامعه استبدادی کرده است

* «در قانون اساسی ممکن است اصولی باشد جاهاییش ابهام داشته باشد، جاهاییش قابل این باشد که قابل چند نوع تفسیر باشد و این در خود قانون اساسی پیش‌بینی شده که چه نهادی می‌تواند قانون اساسی را تفسیر کند.»

* «آن نهادی که پیش‌بینی شده نهادی است که جوشیده از قوه مققننه و قضائیه است. چرا قانون اساسی این کار را کرده؟ به دلیل اینکه همیشه در تاریخ دیده شده قوه مجریه در انقلابهای دیگر هم بوده. اگر جلویش باز باشد به دیکتاتوری رسیده می‌شود.»

* «ما در انقلاب فرانسه همین حالت را دیده ایم و در انقلاب مشروطه خودمان این حالت را دیدیم.»

* « در بسیاری از انقلابهای جهانی دیدیم که بعد از پیروزی انقلاب، همیشه قوه مجریه بوده  که آن جامعه انقلابی را تبدیل به یک جامعه استبدادی کرده است و برای اینکه خودسری ها و استبدادها جلویش گرفته شود خبرگان در این قانون اساسی پیش‌بینی کردند که تفسیر قانون اساسی به عهده شورای نگهبان است.»

قوه مجریه در انقلاب‌های جهانی و در تاریخ، همیشه قانون را به نفع خود تفسیر می‌کردند و انقلاب را به استبداد می‌کشاندند، بنابراین در قانون اساسی ما شورای نگهبان برای مقابله با دیکتاتوری پیش‌بینی شده است.»

+ تاریخ سه شنبه 29 دی 1394 ساعت 22:55 نویسنده نستوه |

خون تو ريخت بر زمين، ابن عقیل این زمان
كعبه سياهداغدارتر، از همه داغدارتر
 
دشمن اهل‌بیت را شخصيت تو خار كرد
نديده بر خودش حجاز از تو تمام‌عیارتر
 
جام بلاي دوست را يكسره سر کشیده‌ای
قصد تقرّب حسين كرده تو را خمارتر
 
بعدِ نمازِ آخرت، حسينْ حسينْ بر لبت
شد این‌چنین شهادتت به كام خوشگوارتر
 
نیست نِمِر ز سازش و نبود جز ابوذری
که با علی و با حسين، شدست ماندگارتر
 
در رگ بيداريِ اسلامي ماست خون تو
لشكر انتقام را تو كردي بی‌شمارتر
 
سعودْ نسخه‌ای دگر از فِتَن يهودِیان
یا تو بگو که فتنه‌اش، از همه پرشرارتر
 
به سينه سنگ كدخدا جاي خدای خود زدند
خون تو نگذاشت شود هاله از اين غبارتر
 
بشارت فرج به ما نفس زکیه‌ی تو داد
رسيده بر ظهور يار آیه‌ای آشكارتر
+ تاریخ چهار شنبه 16 دی 1394 ساعت 20:14 نویسنده نستوه |

+ تاریخ سه شنبه 15 دی 1394 ساعت 23:52 نویسنده نستوه |

+ تاریخ سه شنبه 15 دی 1394 ساعت 23:48 نویسنده نستوه |

فتنه اکبر

باز اگر اهل جمل را بر کمر
خنجر است و خنجر است

باز اگر بینی زُبیر از سهم خویش
مضطر است و مضطر است

باز اگر قصد پلید طلحه‌ها
رهبر است و رهبر است

عمروعاص مکر را حتی اگر
منبر است و منبر است

یا معاویه به هر جا وعده‌ی
زیور است و زيور است

يا اگر تصمیم شوم حَرمله
حنجر است و حنجر است

خِشت خِشت کاخ فتنه باز اگر
مَرمَر است و مَرمَر است

یا بگو این بار اصلاً فتنه‌ی
اکبر است و اكبر است

نیست غم تا رهبر خیبرشکن
حاضر است و حاضر است

نیست غم تا اقتدار صفدری
سنگر است و سنگر است

نیست غم تا سایه‌ی مِهر علی
بر سر است و بر سر است

صف به‌ صف عمّارها و مالکِ
اشتر است و اشتر است

ذکر سربندان یاران جملگی
مادر است و مادر است

تا وجود این علي لبریز از
حیدر است و حیدر است

فتنه‌ی هشتادوهشت نهروان
ابتر است و ابتر است

گرچه شهر یار ما را فتنه‌ها
بستر است و بستر است

کوفه‌های فتنه را کرب و بلا
کشور است و کشور است

ساحل امواج فتنه را حسین
لنگر است و لنگر است

هرکه شد دربند کشتی حسین
حُرتر است و حُرتر است

تا همیشه کلّ یومٍ کربلا
باور است و باور است

ساقی لب‌تشنه، پیش فاطمه
مظهر است و مظهر است

یا بگو آن مشک او خود مظهرِ
کوثر است و کوثر است

کوه صبر و استقامت در بلا
خواهر است و خواهر است

خط بطلان بر يزيديان، لبِ
اصغر است و اصغر است

كاخ بزم ظالمان ویرانه‌ی
دختر است و دختر است

تکیه بر کعبه زند آن کعبه که
برتر است و برتر است

بانگ "من مهدی‌ام" عالم را دگر
در بَر است و در بَر است

تا بخواهی گِرد اعلی‌حضرتش
نوکر است و نوکر است

ازدحام انبیاء و اولیاست
محشر است و محشر است

دور تا دورش "قلیل الآخرین"
یاور است و یاور است

بیشتر از سمت مشرق دور او
لشکر است و لشکر است

لشکری را که خمین و خامنه
محور است و محور است

لشکری را که خراسان تا یمن
معبر است و معبر است

+ تاریخ سه شنبه 15 دی 1394 ساعت 20:1 نویسنده نستوه |

صفحه قبل 1 ... 8 9 10 11 12 ... 43 صفحه بعد